DOLAR
32,2684
EURO
34,7434
ALTIN
2.400,14
BIST
10.175,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşmasında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yerel seçimleri öncesinde Bursa’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşmasında
A+
A-

Erdoğan, 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde “ülkemiz için farklı planları olan kişilerin” Bursalıların desteğiyle hezimete uğradığını söyledi. 8 ay önce birlikte Türkiye’yi yönetme kararı alanların şimdi kavga ettiğini belirten Erdoğan, “Önce millete pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını şimdi ellerinden zorla uzaklaştırdılar. Ardından bu sefer kendi aralarında koltuğu paylaşamadılar.” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin ve Türk milletinin verilmiş sadakası olduğunu her geçen gün gördüklerini ve toplumda yayılan karamsarlık dalgasını demokrasi açısından ürkütücü bulduklarını ifade etti. Kendisini muhalif olarak tanımlayan vatandaşların da dertlerini dinleyerek sorunlarını çözmeye çalışacaklarını ve birliklerini bozmayacaklarını söyledi.

Bursalılara destekleri için teşekkür eden Erdoğan, “Biz de koltuklar, payeler, ünvanlar amaç değil. Milletimize en güzel şekilde hizmet etmek için bir amaçtır. Mayıs seçimlerinde şahsımıza, Ak partiye, cumhur ittifakına atılan her oya bir emanet gözüyle yaklaşıyoruz. Bugüne kadar nasıl sahip çıktıysak, bundan sonra da namus gibi bilip, namusunuzu yere düşürmeyeceğiz.” dedi.

Bursa’nın AK Parti belediyeciliğinin nasıl olduğunu gördüğünü belirten Erdoğan, “Biz de yüzüstü bırakmak olmaz. Bizde seçmenini seçimden seçime hatırlayan belediye başkanı olmaz. Şayet kazayla böyle bir şey olursa milletimizden önce hesabını biz sorarız.” diye konuştu.

Bugün adaylarını hizmete sunduklarını ve işlerinde ehil kişileri seçtiklerini belirten Erdoğan, “Maneviyatıyla, değerleriyle sizlere hizmet edeceklerine gönülden inanıyorum. Bizi asla mahçup etmeyen Bursa, 31 Mart seçimlerinde inanıyorum ki bir daha tarih yazacaktır.” dedi.

Konuşmasının sonunda Erdoğan, “Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Şimdiden hepinize destek ve dualarınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye takdiminde bulundu.