DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Cumhuriyet’in 100. Yılı, Huzurevinde Coşkuyla Kutlandı

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinleri, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümünü şarkı ve şiirlerle coşkuyla kutladı. Nilüfer Belediyesi’nin

Giriş: 24.10.2023 12:33
Paylaş
Cumhuriyet’in 100. Yılı, Huzurevinde Coşkuyla Kutlandı

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinleri, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümünü şarkı ve şiirlerle coşkuyla kutladı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve her iki huzurevi sakinlerinin katıldığı kutlama programı, İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nde gerçekleşti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik, Şef Ayla Bozarslan yönetiminde sahne alan Nilüfer Altınşehir Mahallesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı ile devam etti. Konserde, “Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın”, “Gece Kirpikli Kadın”, “Duydum ki Unutmuşsun”, “Elbet Bir Gün Buluşacağız” başta olmak üzere sevilen birçok Türk Sanat Müziği parçası seslendirildi. Yaşlılar, parçalara hem eşlik etti hem de danslarıyla katıldı.

Keyifli anların yaşandığı kutlama programı, konserin ardından huzurevi sakinlerinin şiir ve şarkıları ile sona erdi.

Yorumlar

Haber Arama