DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Demokrat Parti Bursa’da sular durulmuyor: Dedikodular, dedikodular…

Demokrat Parti Bursa’da sular durulmuyor: Dedikodular, dedikodular…
A+
A-

YORUM- Bursa siyaseti Ülkeye yön verdiği dönemlerden tuhaf dedikoduların tuhaf tartışmaların odağı olması çok üzücü. Demokrat Parti Bursa özelinde sular durulmuyor neden bilinmez ama sanki birileri dışardan çomak sokmaya çalışıyor.

Son zamanlarda bir fısıltı yayılıp duruyor. Körfez’de şaibeli olaylar vuku bulur ne kadar doğru yanlış bilemeyiz. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Birileri kendi alanlarını pisletmiş mahvetmiş. Yetmemiş Bursa’ya da el atmaya kalkmış neden niçin sebep.

Kim neden Bursa’ya, Bursa Siyasetine burnunu sokar kendi yaptıkları yetmiyor. Birilerinin koltuğu sağlamda kalsın diye uzaktan kumanda ile kötüleme var olanı yukarılara taşıma çabası. Beyler bayanlar Bursa’ya yakışmıyor Demokrat Parti’ye yakışmıyor. Benim tek anlamadığım bir nokta var istişare ediyorum.

Gazeteci söylemlerin doğruluğunu araştırmak zorundadır. Araştırır bu konu üzerinde okuyucuyu bilgilendirirsiniz. Koku geliyor duman tütüyor gazeteciler görüyor uyarıyor zamanında Körfez’den bir el burayı da kendi yarattığı bataklık yetmezmiş gibi Bursa’ya da çamurlu su ile doldurup bataklık yapmaya çalışıyor.

Biz de diyoruz ki birileri kirli elleri ile yangın çıkartmak üzere hatta dumanlar evi sardı itfaiye çağrıldı. Ama ne hikmetse evin içinde ki ahali sanki bunların hiç biri yokmuş duman tütmüyormuş gibi 3 maymunu oynamaya devam ediyor ayıp oluyor beyler.

Ülke kaderini belirleyecek bir döneme girerken bunların olması ahbap arkadaş dost ilişkisi var diye el uzatmak siyasi edebe de sığmaz. Genel Merkez düşündüğü ama bizim bilmediğimiz ne olabilir. Gerçekten merak ediyor insan.

Filmin sonu nerde biter bilemem ama geçici suç ortaklığı bir dönem sonra güç savaşı ile yerini hesaplaşmaya bırakacak.