DOLAR
32,3596
EURO
34,7347
ALTIN
2.393,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Deniz Dalgıç: 2024’te Mudanyamız kazanacak

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Dalgıç, zorlu geçen 2023 yılının ardından 2024’ün başta ülkemiz olmak üzere dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Deniz Dalgıç: 2024’te Mudanyamız kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Dalgıç, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023’e büyük umutlarla başladıklarını ancak doğal afetler, yakın coğrafyamızda yaşanan savaşlar, şehit haberleri ve yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yılı buruk bir şekilde geride bıraktıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat tarihindeki depremlerin yarattığı can ve mal kayıplarının acısının hala içlerinde olduğunu belirten Deniz Dalgıç, “Deprem, ülkemizin asla unutulmayacak bir gerçeği. Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan Bursa ve Mudanya’da da bu gerçeği göz ardı etmeden yaşamamız ve buna acilen tedbirler almamız lazım. Bizim en büyük önceliklerimizden biri afet riski taşıyan yapılarımızın dönüşümünü sağlayarak, güvenli bir Mudanya inşa etmek olacak” şeklinde konuştu.

“Yakın coğrafyamızdaki savaş ve çatışmalarda hayatlarını kaybeden siviller, kadınlar, çocuklar hepimizi derinden sarstı” diyen Deniz Dalgıç, yılın son ayında aldığımız şehit haberlerinin de büyük acıya yol açtığını söyledi. İzlenen yanlış ekonomi politikalarının neden olduğu ekonomik kriz nedeniyle yaşanan fiyat artışlarının ise 2023’te herkesi zorladığını belirterek, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk yılında bütün bu üzüntülerimizi telafi edip, birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek adımları hep beraber atacağız. Halkımızın geçim sıkıntısı çekmediği, sağlıklı, huzurlu ve güvenli şekilde yaşadığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. 2024’ün çağdaş ve aydınlık yarınları yeşerten, başta ülkemizde ve dünyada acıların azaldığı, sevinçlerin çoğaldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın insanlığın ortak paydası olduğu bir yıl olmasını diliyorum.”

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Dalgıç, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2024’ten umutlu olduğunu vurgulayarak, “Vefa borcu duygusuyla güzel Mudanyamıza hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda aydınlık ve çağdaş Mudanyamıza değer katmaya devam edeceğiz. 2024’ün tüm dünyaya, güzel ülkemize ve Mudanyamıza barış, sevgi, erdem ve huzurun geldiği güzel bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.