DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Deniz Dalgıç Mudanya’yı geleceğe taşıyacağına söz verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, “Deniz Buluşmaları” ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlki Mütareke Meydanı’nda düzenlenen “Deniz Buluşmaları”nın ikinci durağı Güzelyalı İDO İskelesi oldu. Mudanyalılar, yağmur ve soğuğa aldırmadan Deniz Dalgıç’a olan sevgi ve desteğini göstermek için meydana akın ettiler.

Deniz Dalgıç Mudanya’yı geleceğe taşıyacağına söz verdi
A+
A-

Sloganlar eşliğinde coşkuyla geçen etkinlikte Mudanyalılar, lokma ve çaylar eşliğinde Deniz Dalgıç ile sohbet edip Mudanya’nın sorunları hakkında konuştular ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular. “Mudanya Deniz’le Kazanacak”, “Cumhuriyetçi Başkan”, “#HoşgelDeniz”, “Mudanya’da Deniz Var”, “İyilik Yap Denize At”, “Kadınlar Deniz’le Kazanacak”, “Deniz Başkan”, “Gençler Deniz’le Kazanacak”, “Denizimiz Var” sloganları dikkat çekti.

GEÇMİŞİ TELAFİ EDECEĞİZ

Günlerdir, hep birlikte çok çalıştıklarını vurgulayan CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, emeklerinin karşılığını alacaklarına olan inancını vurguladı. Her yerde büyük bir destekle yollarında yürüdüklerini dile getiren Dalgıç, “Her geçen gün çoğalarak, büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan günü bambaşka bir yöne doğru, Mudanyamızı ileri taşıyacak bambaşka bir vizyonla göreve başlayacağız. Mudanya’yı büyüteceğiz ve geçmiş 30 seneyi telafi edeceğiz” dedi. Dalgıç, ilk günden itibaren farklı bir kampanya yürüttüklerine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kavga, dövüş, iftira ve kötü söz olmadan, hepimiz sadece işimize baktık. Bugüne kadar olduğu gibi yine aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bizim bir yolumuz, hedefimiz, yöntemimiz ve tarzımız var. İlk günden beri siyaset yapış tarzının değişmesini söyledik ve bunu sizlerle birlikte değiştirdik.”

DALGIÇ’TAN OY KULLANMA ÇAĞRISI

Konuşmasında 31 Mart seçimlerinde oy kullanma çağrısında da bulunan Deniz Dalgıç, “Sizleri aynı bu coşku ve keyifle 31 Mart Pazar günü sandığın başına bekliyoruz. Mutlaka oylarımızı kullanalım, kullanamayacak olanlara yardım edelim. Destek vererek, mutlaka bütün hemşerilerimizi sandığa götürelim” diye konuştu.

30 Mart Cumartesi günü Mütareke Meydanı’na Mudanyalıları davet eden Dalgıç, “Limandan başlayıp Mütareke Meydanı’na kadar el ele, kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz. Bu da, geleceğe yürüyüşümüzün bir göstergesi olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından marşlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.