DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Dünya evine giren çifte Dündar’dan sürpriz

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Salonu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evlilik tarihi olarak belirleyen çiftlerle dolup taştı. 17 çift mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da bu özel günde bir çiftin nikahını kıydı.

Dünya evine giren çifte Dündar’dan sürpriz
A+
A-

Evlilik tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk getirmek isteyen çiftler, Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Salonu’na akın etti. Günde ortalama 7-8 nikahın kıyıldığı Osmangazi’de 14 Şubat’ta bu sayı 17’ye yükseldi. Dünya evine girmek için bu özel günü tercih eden Arzu Dokuzoğlu ve Metehan Çankaya çiftinin nikahını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Büyük bir heyecan yaşayan çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Dündar, evlilik cüzdanını geline teslim etti.


Hayatlarını birleştiren tüm çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat dileyen Başkan Dündar, “Aile bağlarımız ne kadar güçlü ve sağlam ise toplumun temeli de o kadar güçlü demektir. Aile içerisinde ve eşler arasında olduğu gibi tüm toplum içerisinde sevgi olması gerekiyor. Osmangazi Belediyesi olarak yılda ortalama 7 bin nikah kıyıyoruz. Son yıllarda evlilik yaşları uzamaya başladı. Evliliklerin artması, birbirini seven gençlerimizin hayatlarını birleştirmesi daha güçlü bir toplum için bizim temennimiz. Bugün dünya evine giren çiftlerimizin nikahlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bugün, Sevgililer Günü, ancak sevginizi bir güne sığdırmayın. Tüm günleriniz sevgi dolu geçsin” dedi.