DOLAR
32,3233
EURO
34,7673
ALTIN
2.389,91
BIST
10.250,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Emeklilere Müjde: Düşük Faizli Kredi ve Kredi Kartı Hamlesi!

Emekliler yılına özel düşük faizli kredi ve kredi kartı hamlesi ile emeklilere müjdeli haber geldi. Bayram ikramiyesi, indirimli fatura derken emeklilere özel düşük faizli kredi ve kredi kartı imkanları da sunulmaya başladı.

Emeklilere Müjde: Düşük Faizli Kredi ve Kredi Kartı Hamlesi!
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024’ü ‘Emekliler Yılı’ ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek adımlar atılıyor. Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira seçeneği ağırlık kazanıyor. Otobüs ile suya indirim, elektrik, doğal gaz ve kira yardımı gündemde. Tüm bunların yanında düşük kredi faiz oranları ve kredi kartı gibi bankacılık işlemlerinde de destekler de verileceği konuşuluyor.

Emekli maaşı düzenlemelerinin ardından milyonlarca kişi yeni zamlı aylıklarını hesaplarda görmüştü. Bütçe doğrultusunda belirlenen yeni emekli maaşları emekliler arasında yeterli bulunmadı. Emekliye seyyanen zam sesleri seçim öncesi yükselirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan net bir düzenlemenin sinyalini verdi. Erdoğan yaptığı açıklamasında bu yıl emeklilere 200 milyar TL’lik ilave bir kaynak aktarılacağını belirtti ve, 2024’ü Emekliler Yılı olarak ilan ediyoruz. Emeklilere özel yeni hizmetleri devreye alacağız dedi.

EMEKLİLER YILINA ÖZEL DÜZENLEME

Seyyanen zam henüz iddia olarak gündemdeki sıcaklığını korusa da, milyonlarca emeklinin refah düzeyini artıracak diğer adımlar için düğmeye basıldı. Şu an 2.000 TL olan emekli bayram ikramiyesi için ‘5 bin lira’ seçeneği ağırlık kazanıyor. Otobüs ile suya indirim, elektrik, doğal gaz ve kira desteği gündemde!