DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Emine Yavuz Gözgeç: Tüm başarılarda Ak Kadınların izi var

A+
A-

AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı, Bursa Milletvekili Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bursa’da kuruluştan günümüze İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile İl Kadın Kollarının düzenlediği  toplantıda bir araya geldi. 

İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı toplantıda konuşan Gözgeç; Biz birlikte başardık ve birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bugüne kadar; 2001’den bu yana, ülkemiz için, milletimiz için, yapılan hizmetlerde kat ettiğimiz mesafelerde, her birinizin ayrı ayrı emeği var. Tüm Başarılarda AK Kadınların izi var.” İfadelerini kullandı. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın; “ AK PARTİ’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK PARTİ’li son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur.” İfadesini hatırlatan Gözgeç; Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde, kurulduğumuz günden bu yana, gözümüz, kulağımız hep milletimizde oldu. Daha güçlü, bir Türkiye hedefiyle; bu ideal ile canla başla çalıştık. 367 krizi, Parti kapatma davası, 27 Nisan E-muhtırası, Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü. Tüm bu engellemelere rağmen yolumuza kararlılıkla devam ettik. Bundan sonrada devam edeceğiz.” dedi.

Aliya Izzetbegoviç’in; “İnanılan ve onun için çaba sarfedilen ütopya, ütopya olmaktan çıkar.” Sözünü belirten Gözgeç; İman varsa, İmkan vardır diyerek, Türkiye Yüzyılı hayalimizi de, sizlerle beraber, Milletimiz ile beraber gerçekleştireceğiz. Türkiye Yüzyılı, Başarının, üretimin, Huzurun, Değerlerin, istiklalin ve değerlerin Yüzyılı olacaktır. Ancak Türkiye Yüzyılı ayrıca Gençlerin Yüzyılı, Kadınların Yüzyılıdır.” Dedi.

AK PARTİ’nin  5.5 milyona varan Kadın üyesiyle, 600 bine yakın teşkilat mensubu ile ayrıca bir kadın hareketi olduğunu belirten Gözgeç; Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Diyerek; Genel Merkez Kadın Kolları olarak; Kadına dair projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali, Nerede Kalmıştık projelerimizin yanı sıra, Sandık sandık, sokak sokak AK Kadınlar olarak sahadayız. Dokunmadık yürek, çalmadık kapı bırakmayacağız İnşallah.” diyerek, toplantıyı organize eden Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz’a teşekkür ederek , sözlerini tamamladı.