DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Erdoğan: 31 Mart’ta ezici bir zafer kazanacağız

Erdoğan: 31 Mart’ta ezici bir zafer kazanacağız
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında muhalefete sert sözler sarf ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimini eleştirdi.

Erdoğan, “İstanbul, eski günlerini mumla arar hale geldi. Bizim başlattığımız, belli aşamaya getirdiğimiz projeleri bile devam ettiremediler. Reklam panolarını yenilemekten başka icraatları yok. Aziz İstanbul ne yazık ki CHP’li iş bilmezlerin yönetimi altında İstanbulluları yoran bir şehir haline dönüştü. Kara tren türküsünü İstanbul halkı her gün söylüyor. Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz gözü yolda otobüs bekliyor, metrobüs bekliyor, metro bekliyor ama bunların hiçbiri vaktinde gelmiyor. Geldi diyelim, bu sefer de yolda kalıyor.

Vatandaşa nasıl hizmet edilir bilmiyorlar. Vatandaş neredeyse asfalt döküldü, parkı yapıldı, çukur kapatıldı diye kurban kesecek. Kimi yerlerde belediye başkanlarının şehirlerine geldiklerini duyunca, 40 yıldır görmediği dostunu görmüş kadar seviniyor. Milletimizi inşallah bu cendereden mart ayının sonunda hep birlikte kurtaracağız. Şehirlerimizin bir 5 sene daha kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz. Ezici bir oranla kazanmak dışında hiçbir seçeneğimizin olmadığı bir seçime daha hazırlanıyoruz.” dedi.

Erdoğan’dan 31 Mart seçimleri mesajı: “30’u büyükşehir, 51’i il olmak üzere 1393 belediyenin tamamına yakınını kazanacağız”

Erdoğan, 31 Mart seçimleri için de hedeflerini açıkladı. Erdoğan, “Amacımız 31 Mart’ta 30’u büyükşehir, 51’i il olmak üzere ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakının AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Bu hedef doğrultusunda ‘sen’, ‘ben’ yok, ‘biz’ varız. Seçim sonuçları belli olana kadar gece gündüz demeden çalışmaya var mıyız? En küçük rehavete, zaafa, fitneye izin vermeden neticeye ulaşacağız.” diye konuştu.