DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
27°C
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu anneannesini öldürdü

Eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu anneannesini öldürdü
A+
A-

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in, anneannesi Leyla Çetiner’le yaşadığı tartışma kanlı bir trajediye dönüştü.

Eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında, Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi’ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bedirhan Şener, 80 yaşındaki anneannesini silahla rehin aldı. Evde yaşanan bu dramatik olayda, Bedirhan Şener, anneannesini silahla vurarak ağır yaraladı.

Tartışmanın ardından Abdüllatif Şener ve eşi Berrin Şener, durumu polis ekiplerine bildirmek için dışarı çıktı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Olayın ciddiyeti nedeniyle bölgeye özel harekat polisleri de gönderildi. O sırada evden dört el silah sesi duyuldu. Polis ekipleri olay yerine gelerek Bedirhan Şener’i gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise ağır yaralı durumda bulunan Leyla Çetiner’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Çetiner hayatını kaybetti.

“ANANESİ OLDUĞUNU BİLMEDEN ATEŞ ETMİŞ”

Abdüllatif Şener, olayın ardından yaptığı açıklamada büyük üzüntü içinde olduğunu belirtti: “Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay.” Şener, olay yerindeki polislerden bilgi alırken görüntülenmiş ve gözaltına alınan oğlu Bedirhan’ın yanında olay yerinden ayrılmadığı bildirildi.

Bedirhan Şener’in psikolojik sorunları olduğu ve tartışmanın bu nedenle yaşandığı öne sürüldü. Komşular ve mahalle sakinleri olay anında yaşananları aktardı. Güvenevler Mahalle Muhtarı Seviye Ardıç, olayı şu şekilde ifade etti: “Azam aradı beni, mahalleden silah sesi geldiğini ve ambulansların, polis ekiplerinin olduğunu söyledi. Hemen geldim olay yerine. Polislerden ve mahalledeki insanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu olduğu bilgisi aldım. 4 el ateş edildiği söyleniyor. Yaralının hastaneye kaldırıldığı ve orada vefat ettiği belirtiliyor.”

“ANNEMİ VURDULAR” DİYE BAĞIRDI

Bir komşu, olayın öncesinde tartışma sesi duymadığını ancak silah seslerini duyduktan sonra panik yaşadığını belirtti. “Kapıda bir beyefendi vardı, o da telefonla uğraşıyordu. Kadın ‘annemi vurdular’ diye bağırdı. Yardımcı oldum ve su verdim. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Sağlık personellerini içeri almadılar, silahlı olabilir diye. Yaklaşık 20 dakika kapıda bekledik,” diye konuştu.