Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

GENÇLERDEN HAYVAN DOSTLARIMIZA ÖZEL FARKINDALIK

GENÇLERDEN HAYVAN DOSTLARIMIZA ÖZEL FARKINDALIK
A+
A-

Mimarlar Odası Bursa Şubesi İklim Değişikliği ve Çevre Komitesi tarafından gerçekleştirilen atölyelerde, gençler hayvanlar için farkındalık oluşturan çalışmalara imza atıyor.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, gençlerle ortak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Oda bünyesinde yer alan İklim Değişikliği ve Çevre Komitesi tarafından hayata geçirilen 3 atölyede, mimarlar, öğrenciler, peyzaj mimarları ve veteriner hekimleri, hayvan hakları ve hayvan sevgisi gibi konularda farkındalık oluşturacak tasarımsal çalışmalar gerçekleştirdi.

Kurulan 3 atölyenin birincisinde kedi ve köpek kulübesi tasarımı, ikinci atölyede atık maddelerden yapılan hayvan soyutlamalarıyla obje tasarımı ve üçüncü atölyede de grafiti uygulamaları yapıldı. Hayvan dostları için gönüllülük esasıyla çalışan gençler, birbirinden farklı uygulamalarda hünerlerini sergiledi.

Yapılan eserler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ve 5 Ekim Mimarlık Haftası’nda sergilenecek. Sergi sonrası kedi ve köpek kulübesi ile objeler hayvanseverlere bağışlanacak.