DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
19°C

GESİAD’da bayrak değişimi

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) 15. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Bayrak değişimin yaşandığı genel kurulda GESİAD Başkanlığına Tolga Papatya seçildi.

GESİAD’da bayrak değişimi
A+
A-

MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, genel kurulun divan başkanı olarak yaptığı konuşmasında, kendisine ve divan kurulu üyeleri Kerim Demiral ile Mehmet Yediler’e güvenleri nedeniyle üyelere ve yönetim kuruluna teşekkür ederken, yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi. Almira Otel’de gerçekleştirilen genel kurulun açılışında konuşan önceki dönem GESİAD Başkanı Murat Kaya, “Genç sanayici ve iş insanlarının bir araya gelmesiyle 1991 yılında kurulan derneğimiz, Bursa’daki genç girişimcilerin sesi olmak, sorunlarının belirlenmesine ve çözümüne yönelik, bölgesel hareketlilik adına yeni projeler üretmek ve sivil inisiyatifin önünü açmak için çalışmalarını sürdürmektedir” şeklinde konuştu.


MURAT KAYA: GESİAD’LI OLARAK KALACAĞIM


GESİAD’ın sosyalleşme yönüyle de aynı zamanda bir okul vazifesi gördüğünü söyleyen Murat Kaya, “GESİAD’a 2001 yılında Denizhan Sezgin başkanımın döneminde üye oldum. 2019 yılının aralık ayındaki genel kurulumuzda teveccühlerinizle beni başkanlık görevine getirdiniz. Artık iki dönemdir sürdürdüğüm başkanlık görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Görevimi gönül rahatlığıyla devrediyorum. Asla ‘keşke’ demedim, hep ‘iyi ki’ dedim. İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki GESİAD’lı olmuşum. Bundan sonra da GESİAD’lı olarak kalacağım” diye konuştu. Gündem gereği GESİAD’ın faaliyet raporu, mali tabloları ile denetleme kurulu raporunun okunması ve müzakeresinin ardından raporlar, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.


TOLGA PAPATYA: 33 YILLIK BİR GEÇMİŞE SAHİP BÜYÜK BİR AİLEYİZ


Daha sonra gerçekleşen seçimde Tolga Papatya Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Seçimin ardından konuşan GESİAD’ın yeni başkanı Tolga Papatya, GESİAD’ın 15’inci olağan genel kurul toplantısında başkan olarak göreve layık gördükleri için dernek üyelerine teşekkür etti. Tolga Papatya, “GESİAD gibi, köklü ve başarılı bir dernekte başkanlık yapacak olmak benim için mutluluk ve onur verici bir durumdur. Bu görevin aynı zamanda zor ve büyük bir sorumluluk olduğunun da bilincindeyim. Dünyanın fırtınalı olduğu bir dönemde bizlere başkanlık yapan Murat Kaya başkanıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Büyük bir aile olan ve 33 yıllık geçmişe sahip GESİAD Başkanlığına seçilmenin gururunu yaşadığını vurgulayan Tolga Papatya, “Bu gururu yaşarken, geleceği doğru kurgulayabilmek için tarihi ve geçmişi iyi bilmek gerektiğine inananlardanım. Bugünden itibaren ileriye bakmak ve gelecekteki nice 30’lu yılların misyonunu tasarlamak ve eylem planı olarak uygulamaya koymak zorundayız. ‘Birlikten kuvvet doğar’ sözünden yola çıkarak üyelerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızda el ele vererek, hep birlikte bu fırtınalı dönemi atlatacağız. GESİAD’ın yeni döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.