DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Gökdere kapalı pazar alanı hizmete açıldı

Yıldırım Belediyesi tarafından daha modern bir hale getirilen Gökdere Kapalı Pazar Alanı açıldı.

Gökdere kapalı pazar alanı hizmete açıldı


SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Açılışa AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ve Yıldırımlı vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Yıldırım Belediye Başkanı  Oktay Yılmaz,”Tamamladığımız Gökdere Kapalı Pazar alanımızın açılışına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sözlerimin hemen başında on sekiz mart şehitleri  ve Çanakkale Zaferi’nin  yıl dönümü vesilesiyle bin yıldır istiklalimiz ve istikbalimiz için bir gül bahçesine yürür gibi şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum. Kıymetli hemşerilerim, geçtiğimiz beş yıllık süreç içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarından  alternatif güzergahlara, yeni yollaradan yeşil alanlara, sosyal yaşam merkezlerineden uyumayan kütüphanelere, spor tesislerine kadar hamdolsun.”şeklinde konuştu.

Her Noktaya Dokunmaya Gayret Ettik

Yılmaz,”Bu noktada on bir kentsel dönüşüm projesi bir buçuk milyon metrekareyi bulan aktif yeşil alan çalışması, üç adet uyumayan kütüphanesiyle, yirmi iki adet spor merkeziyle ve kapalı pazar alanlarıyla birlikte hamdolsun Yıldırım sizinle güzel diyerek yine birlik ve beraberlik içerisinde beş yılı geride bıraktık. Ve bu birlik ve beraberliğin neticesinde ürettiğimiz proje ve hizmet. Birlikte ne varsa Yıldırım’da var. Yıldırım’da bereket var dedik hamdolsun. Pazar alanları noktasında Premir ve Mimar Sinan kapalı pazar alanımızın tamamlamasını gerçekleştirdik. Akabinde çok güzel bir pazar alanımızı da millet mahallemize kazandırdık. Şu anda Bağlaraltında yakın bir zamanda inşallah hizmete açacağımız. Yine kapalı pazar alanı insanımızın alışverişini konforlu hale getirecek önemli mekanlardan bir tanesi oluyor. “dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, “Ramazanınız mübarek olsun. Bugün Çanakkale zaferimizin yıl dönümü. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizi şükranla yad ediyorum.  Onlar verilebilecek ne varsa memleketleri için verdiler. Biz de memleketi geliştirmek için hangi emeği ortaya koymamız gerekiyorsa onları koymakla kendimizi yükümlü hissediyoruz. Oktay Yılmaz kardeşimi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bir belediye başkanı için kolay değil. Toplumun her kesiminin memnuniyetini esas almış ve bunu başarmış. Yürekten kutluyorum değerli kardeşim. Ve şurada bir konuşma yaptı. Ne kadar samimi, içten, hamaset yok, lüzumsuz laf yok. Değil mi? Ne yaptı, ne yapılacak? Onları anlatıyor. Arkadaşlar belediye başkanı böyle olur. Helal olsun. Verdiği sözü tutar. Tutamayacağı sözü vermez. Vatandaşların hizmeti için gecesini gündüzüne katar ve çalışır. Daha sonra sorulduğu zaman da verdiği sözleri hatırlamayanları değil, tutanları işte iş başında devam ettireceğiz.”ifadelerini kullandı.