DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Gökhan Dinçer’e sevgi seli

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı
organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.

Gökhan Dinçer’e sevgi seli
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın da yer aldığı ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda Mudanyalılarla biraraya gelen Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.


BAKAN YERLİKAYA’DAN DESTEK SÖZÜ

Organizasyonlar öncesinde Bursa’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile biraraya gelen Gökhan Dinçer, yapılması planlanan hükümet konağı ile ilgili bilgi vererek konunun hızlandırılmasıyla ilgili destek sözü aldı.


VAR GÜCÜMÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ardından Mudanya İlçe Spor Salonu’ndaki iftara katılan ve sonrasında halka çiğköfte ikram eden Dinçer, iki organizasyonda da vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşırken, aday gösterildikleri günden bu yana sokaklarda, vatandaşlarla birarada olduklarını söylerken, “Mudanyamızın sorunlarını ve çözüm önerilerini kendilerinden dinledikten sonra projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz. Mudanyamızın ulaşımdan otoparka, yeşil alandan spor tesis eksikliğine kadar bir çok sorunumuz var. Pazaryeri sorunumuz var. Bunların hepsiyle ilgili çalışmalarımızı yaptık. Mudanyamızı daha yaşanabilir bir haline getirebilmek için projelerimizi hazırladık ve vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde yaşayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. Maddi durumu iyi olmayan emeklilere Mudanyakart ile destek olacaklarının altını çizen Gökhan Dinçer, “Mudanya’da sırtında montu ayağında botu olmayan kimse olmayacak. Huzur içinde büyük bir aile olarak mutlu bir Mudanya’yı hep birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.