DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

GÖKSEL BURSALILARLA HASRET GİDERDİ

GÖKSEL BURSALILARLA HASRET GİDERDİ
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ve +1 iş birliğiyle düzenlenen “Nilüfer +1 Güz Konserleri”nde müzik keyfi sürüyor. Güz Konserlerinde bu defa Göksel sahne aldı. Sevilen sanatçı şarkılarıyla sevenlerine güzel bir gece yaşattı.

Nilüfer +1 Güz Konserleri sanatseverlere müzikle dolu geceler yaşatıyor. Konserlerin ikincisinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel sahne aldı. Balat Atatürk Ormanı’ndaki konsere Göksel hayranları yoğun ilgi gösterdi. Performansıyla hayranlarının gönlünü fetheden Göksel, uzun bir aradan sonra Bursa’da sahneye çıkmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Konserde eski ve yeni şarkılarından oluşan geniş bir repertuvara yer veren Göksel,  “Dudaklarında Arzu”,  “Sabır”, “Yalnız Kuş”, “Sen Orda Yoksun” ve “Denize Bıraktım” gibi sevilen şarkılarını söyledi. Alanı dolduran müzik tutkunları da birçok parçada sanatçıya eşlik etti. Konsere katılanlara keyifli bir gece yaşatan Göksel, sevenlerinden bol bol alkış aldı.