Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Hem Hijyenik Hem Organik

Hem Hijyenik Hem Organik
A+
A-

Bursa’nın 17 ilçesinde üretilen ürünlerin doğrudan tüketiciyle buluştuğu ilk ve tek pazar olan Çiftçi Pazarı, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle vatandaşın en çok tercih ettiği alışveriş merkezi oldu. Titizlikle yürütülen denetimler, vatandaşların takdirini topluyor.

Osmangazi Belediyesi’nin tarımsal faaliyetleri hareketlendirmek adına her Pazar günü Çarşamba Pazarpark’ta kurduğu Çiftçi Pazarı, pandemi sürecinde geniş ve ferah ortamıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığı bir mekan haline geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yeni kısıtlamaların uygulandığı günlerde tedbirlerini en üst seviyeye taşıyan Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için büyük gayret gösteriyor. Yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Çiftçi Pazarı, pandemi döneminde gerek ürünleri gerekse hijyenik ortamıyla vatandaşların alışverişte en çok tercih ettiği merkez oldu.

Osmangazi Belediyesi Çiftçi Pazarı

Türkiye genelindeki vaka sayılarının artmasıyla özellikle ilçede kurulan pazar yerlerinde denetimlerini hassasiyetle sürdüren zabıta ekipleri, Çiftçi Pazarı’nda da halk sağlığı için her türlü tedbiri alıyor. Ekipler, pazara gelen vatandaşların girişte ateşini ölçerken dezenfektan sıkmaları istendi. Maskesi olmayan vatandaşlara maske veren zabıta ekipleri, esnaf ve vatandaşlara sosyal mesafe konusunda da sık sık uyarılarda bulundu.

Osmangazi Belediyesi Çiftçi Pazarı

Bursa halkına böyle güzel bir imkan sunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ederken, alınan tedbirlerden de memnun olduklarını belirtti.