DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Huzurevinde yeni yıl coşkusu

Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi ile İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, yeni yılı pasta kesip şarkılar söyleyerek kutladı.

Huzurevinde yeni yıl coşkusu
A+
A-

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki İzzet Şadi Sayarel Huzurevi ile İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde yeni yıl kutlaması yapıldı. Her iki huzurevinde ayrı organize edilen program renkli görüntülere sahne oldu.


İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ndeki kutlamalara katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yeni yılın birlik beraberlik içinde herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Eğlence dolu geçen kutlamada, yeni yıl pastası da yine hep birlikte kesildi. Huzurevi sakinleri ile birlikte ‘Dağlar dağlar’ isimli parçayı seslendiren Başkan Erdem, ‘Nasıl geçti habersiz’ isimli şarkıyı da solo söyledi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda Başkan Erdem, orkestranın çaldığı oyun havalarına da eşlik etti.


İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nde düzenlenen programa ise Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer katıldı. Bir yılın daha geride kaldığını belirten Dr. Özer, 2024’ün sağlıklı, mutlu, huzurlu ve keyifli bir sene olmasını diledi.


Yeni yıl pastasının kesilmesi ve şarkıların söylenmesinin ardından dans ve halaylarla kutlamalar devam etti.