DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İMSİAD SANAYİCİ-MÜTEAHHİT BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR…

İMSİAD SANAYİCİ-MÜTEAHHİT BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR…
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki ticari sosyalleşmeyi teşvik etmek, teknik yeniliklerden haberdar olmak için organize edilen Sanayici-Müteahhit Buluşması Filli Boya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Filli Boya’nın Kocaeli fabrikasında gerçekleştirilen ve Yalıtım Pazarlama Direktörü Çağdaş Korkmaz ile Filli Boya Yalıtım ve Pazarlama Müdürü Özmert Baysaling’in bilgilendirme semineriyle başlayan İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşması, üyelerin Filli Boya yetkilileri eşliğinde fabrikayı gezerek üretim hakkında bilgi alırken tesiste incelemelerde bulunmalarıyla devam etti.

İMSİAD’ın örnek uygulamalarından olan İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşmaları’nın üyelerin nitelikli etkinliklerde bir araya gelerek, birbirlerini tanımasında önemli rol üstlendiğini ifade eden ve Filli Boya’ya da ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden İMSİAD Başkanı Şeref Demir, “Artan işçilik ve malzeme maliyetleri bizleri eskiye göre daha faklı düşünmeye itiyor. Dolayısıyla projelerimizde kurumsal, işini düzgün yapan firmalarla çalışıp ve aynı zamanda bu işin erbabı, uygulayıcı firmalarla çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda Fiili Boya yetkililerinin şantiyelerimizde usta ve taşeronlarımıza dönük gerçekleştirdiği eğitim programlarından son derece memnun olduk ve bizler de bu eğitimlere katılım sağladık. Talep eden üyelerimiz de bu eğitimlerden yararlanabilir. Bu gün Filli Boya’nın yetkilileri eşliğinde üretim bölümlerini gezerek incelemelerde bulunduk” dedi.

Firma yetkililerinden üretim kapasitesi, üretim teknikleri ve AR-GE ürünleri hakkında bilgi alan İMSİAD üyeleri, daha sonra üretilen ürünlerin sergilendiği ve test edildiği alanda da incelemelerde bulundu.

Buluşmada Filli Boya Yalıtım ve Pazarlama Müdürü Özmert Baysaling tarafından İMSİAD Başkanı Şeref Demir’e çiçek takdim edildi. Öte yandan Başkan Şeref Demir de Özmert Baysaling’e teşekkür plaketi verdi.