DOLAR
32,2129
EURO
34,7889
ALTIN
2.420,24
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

İMSİAD, yerli sanayinin öncü firmalarını üyeleriyle buluşturuyor

İMSİAD ve ASAŞ, inşaat sektöründe yerli üretimi güçlendirmek için güçlerini birleştirdi.

İMSİAD, yerli sanayinin öncü firmalarını üyeleriyle buluşturuyor
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki ticari sosyalleşmeyi artırmak, inşaat sektörüne üretim yapan yerli sanayicilerimizi ve yeniliklerini tanıtmak için organize edilen Sanayici-Müteahhit Buluşması, alüminyum profil, alüminyum kompozit panel, alüminyum yassı mamuller, PVC profil ve panjur üretiminde ülkemizin en büyük oyuncularından biri olan ASAŞ ev sahipliğinde Sakarya’da gerçekleştirildi.

ASAŞ PVC İhracat Müdürü Ozan Tatlı ve PVC Teknik Müdürü Hüseyin Yüksel tarafından ASAŞ’ın geniş ürün gamı ve sektörde öncü oldukları yeniliklerin anlatılması ve fabrika gezisi ile başlayan İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşması, üyelerin ASAŞ yetkilileri eşliğinde fabrikada üretim bölümlerini incelemesi, üretim süreçleri hakkında bilgi alması ve bilgilendirme semineriyle devam etti.

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, ev sahipliğinden dolayı ASAŞ’a teşekkür ederek, “İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşmaları, hem yerli sanayici firmalara, hem de İMSİAD üyelerimizin gelişimine ve sosyalleşmesine olumlu yansımaları olduğunu ifade etti.

Demir, konuşmasında, “Sanayici-Müteahhit Buluşması’nda ASAŞ’a misafir olduk. Kalitelerini, teknolojilerini ve üretimlerine tanık olduk. İnşaat sektörünün olmazsa olmazlarından alüminyum ve PVC ürünlerinde, böylesine büyük yatırımlar gerçekleştirmenin, yurtdışına know-how satabilir seviyeye gelmenin bir yerli firmamız tarafından başarıldığını görmek, geleceğe dair ümitlerimizi arttırıyor.

Böyleyken, ASAŞ gibi, yaptığı yatırımlarla ülkemizin ithalatına engel olan yüz akı firmaları İMSİAD Sanayici Müteahhit Buluşmalarımız ile daha fazla görünür kılmayı, Derneğimiz ve sektörümüz için son derece kıymetli görüyoruz.

Burada gördüğümüz dünya kalitesinde üretim anlayışı gibi, ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi için, yerli ürünlerimizin daha fazla tercih edilmeleri konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yöndeki tüm çalışmaları ve gayretleri için ASAŞ’ı tebrik ediyoruz.

İnşaat sektörünün daha da gelişmesi için İMSİAD olarak yenilikleri takip ediyoruz ve bu yenilikleri değerli üyelerimizle buluşturmaya özen gösteriyoruz. İnşaat sektöründe yerli ürünlerimizin daha fazla kullanılması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayı da sürdüreceğiz” dedi.

ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yavuz ise, “Değerli İMSİAD üyelerini fabrikamızda ağırlamaktan, kendileriyle fikir alışverişinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sayesinde birbirimizi yakından tanıma ve yeni dostluklar kurma fırsatımız oldu.

ASAŞ olarak sürdürülebilirliği merkeze alarak yaptığımız yatırımlarla, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla ülkemizi daha ileriye götürebilmek ve katma değer sağlamak amacıyla çalışıyoruz. İMSİAD gibi ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan çok değerli işler yapan dernek temsilcilerimize bu güzel ziyaret için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşması, İMSİAD Başkanı Şeref Demir’in ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.