DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

İnegöl Belediyesi Çalışanlarının Kartları TROY Kart’a Geçiyor

İnegöl Belediyesi Çalışanlarının Kartları TROY Kart’a Geçiyor

İnegöl Belediyesi, İsrail işgal rejimini destekleyen şirketleri boykot etme kararını sürdürüyor. Bu kapsamda, belediye çalışanlarının kartlarının ABD kuruluşları olan Master Card ve Visa yerine yerli ve milli TROY Kart sistemine geçirilmesi kararı alındı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İnegöl Belediyesi ailesi olarak; bankamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışma arkadaşlarımızın tüm kartlarının yerli ve milli TROY Kart sistemine geçirilmesi hususunda anlaşmamızı sağladık. Hayırlı olsun” dedi.

Taban, açıklamasında, “İnegöl Belediyesi olarak, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınıyor ve Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Bu kapsamda, İsrail işgal rejimini destekleyen şirketleri boykot etme kararımız doğrultusunda, çalışma arkadaşlarımızın kartlarının ABD kuruluşları olan Master Card ve Visa yerine yerli ve milli TROY Kart sistemine geçirilmesi kararı aldık. Bu kararımız, İsrail işgal rejimi ve onun destekçilerine karşı bir duruştur” ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediyesi’nin bu kararı, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı Türkiye’de yükselen tepkinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.