DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İZNİK BELEDİYESİNDEN EMEKLİ BASIN MÜDÜRÜ KEMAL CANDAR KIZINI GELİN ETTİ

İZNİK BELEDİYESİNDEN EMEKLİ BASIN MÜDÜRÜ KEMAL CANDAR KIZINI GELİN ETTİ

Fen Bilimleri Öğretmeni Betül İle Mekatronik Mühendisi İsmail Mutluluğa “Evet” dedi.

Yenişehir Okyanus Kolejinde Fen Bilimleri Öğretmenliği yapan Betül Candar ile  Mekatronik Mühendisi İsmail Güleç hayatlarını birleştirdi.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Birimi sorumlusu Emekli Kemal Candar’ ın ilk göz ağrısı Betül Candar ile Boyalıca Mahallesi Esnaflarından Boyalıca Tarım sahibi Halil Güleç’in biricik oğlu İsmail Güleç hayatlarını birleştirerek Mutluluğa ” EVET ” dedi

NİKAH TÖRENİNDE KIZ BABASI EVLİLİK CÜZDANINI DAMAT ADAYINA VERDİ

Kemal Candar ise Nikâh töreninde yaptığı konuşmada “ Sevgili dostlar, saygı değer misafirler, bizlerin bu mutlu gününe geldiğiniz için herkese teşekkür ederim. İlk göz ağrım kızımın mürüvvetlerini gördüğümüz için Allah’a şükürler olsun. Her anne ve babanın görmek istediği bu mutlu anı yaşamaktır. Bizlerin düğününe gelerek mutluluğumuza ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Yüce Rabbim her iki cihan mutlu eylesin. Yüce Rabbimin bizlere emaneti olan kızımızı damadım İsmail beye emanet ediyorum. Diyerek Nikâh Cüzdanını damat adayına verdi.”

İznik Boyalıca Mahallesi sahil boyunda yapılan düğünde yakınları, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Gece boyunca gönüllerince eğlenerek destek veren çiftin sevenleri mutluluklarına ortak oldu.

Candar ve Güleç Ailesi olarak bizlerin bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkürler ediyoruz dedi.