DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İznik’e 7 yeni düğün salonu

İznik’e 7 yeni düğün salonu

İznik Belediyesi, ilçenin 7 farklı mahallesine 7 yeni düğün salonu inşa ediyor.

İznik Belediyesi, ilçenin 7 farklı mahallesine kazandırılacak 7 yeni düğün salonu için çalışmalarına başladı. Toplamda 16.440.000,00 TL maliyetle gerçekleştirilecek salonların inşası Kaynarca, Karatekin, Çamdibi, Yörükler, Göllüce, Drazali ve Gürmüzlü Mahallelerinde devam ediyor.

Yerel mimariye uygun tasarlanan salonlar, 300 metrekarelik kullanım alanı ile geniş ve ferah bir atmosfer sunacak. Tek katlı olan düğün salonları, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına uygun olarak planlandı.

Bu anlamlı çalışmaların hayata geçirilmesiyle birlikte, ilgili mahallelerde çeşitli etkinlikler ve özel günler için kullanılabilecek modern mekânlar oluşturulmuş olacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını dilerken, “Bu yeni düğün salonları, mahallelerimizin sosyal hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Hemşerilerimizin düğünlerini, nişanlarını ve diğer özel günlerini daha iyi bir ortamda yapabilecekler. Eskiyen kullanılamaz hale gelen salonların yerini bu salonlar alacak. İznik Belediyesi olarak 7 merkez ve 39 taşra mahallemizde planlarımız çerçevesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” dedi.

ETİKETLER: