DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

İZNİK’İN MUHTEŞEM YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

İZNİK’İN MUHTEŞEM YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
A+
A-

İznik Belediyesi tarafından yaz boyunca sahilde düzenlenen etkinlikler gerçekleşen konser ile sona erdi.

İznik Belediyesi yaz aylarının keyifli etkinliklerine yenilerini ekleyerek sahil kenarında muhteşem yaz akşamlarında vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Yediden yetmişe herkesin ilgi gösterdiği etkinlikler gerçekleşen Deniz Toprak Konseri ile son buldu.

Sahne Senin Müzik Dinletileri, Konserler ve Açık Hava Sinemalarından oluşan etkinlik serisinde onlarca film ve konser İzniklilerle buluştu. İznik Sahili’nde gerçekleşen yaz akşamları etkinliklerinde vatandaşlar kendi kamp sandalyeleriyle termoslarına çaylarını ve yanlarına yiyeceklerini alarak İznik Gölü manzarasına karşı haftada üç akşam alanı doldurdular.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamada “2 aydan fazla süredir İznik’in eşsiz yaz akşamlarında yediden yetmişe bir araya gelerek kültürel bir birlikteliğin en güzel örneğini sergiledik. Yazlık sinemalarımız, müzik dinletilerimiz ve konserlerimizle yazın en güzel akşamlarını birlikte geçirdik. Etkinliklerimizde bu muhteşem birliğin, beraberliğin, sıcacık atmosferin ortaya çıkmasına vesile olan siz değerli hemşerilerimize ve organizasyonların hazırlanmasını sağlayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice etkinliklere” diye konuştu.