DOLAR
32,1879
EURO
35,0129
ALTIN
2.505,17
BIST
11.076,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
29°C
Bursa
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Kaliteli medikal estetik Bursalıların hizmetinde

A+
A-

Bursalılara medikal estetik alanında hizmet vermek amacıyla bu yıl faaliyete başlayan Dr. Esma Rona Klinik’inin açılış galasında hastalar, sağlık çalışanları ve DAĞDER yetkilileri buluştu.

Kaliteli hizmeti ve hasta memnuniyeti ile Bursa’da dikkatleri üzerine çeken Dr. Esma Rona Klinik’inin DAĞDER ev sahipliğinde gerçekleşen açılış galasına kliniğin sahibi Medikal Estetik Tıp Doktoru Dr. Esma Rona, DAĞDER Başkanı Yaşar Türk, hastalar, sağlık komisyonu görevlileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılış öncesi lokmaların ikram edildiği ve kansere dikkat çeken pembe kurdelelerin takıldığı organizasyona katılan 23 kişiye toplamda 30 bin TL değerinde hediyeler dağıtıldı.

Galanın açılışında açıklamalarda bulunan Dr. Esma Rona, hayalini kurduğu kliniği açmanın ve severek yaptığı hizmetini Bursalılara sunmanın verdiği mutluluğu ifade ederken, önceliklerinin hasta memnuniyeti olduğunu söyledi.

Ev sahipliği yapan DAĞDER yöneticilerine de teşekkür eden Dr. Esma Rona, “2002 yılından beri sağlık sektöründe faaliyet gösteriyorum . Güzel ülkemin pek çok şehrinde hastanelerde, sağlık ocaklarında aile sağlığı merkezlerinde çalıştım ama gönlümde yatan aslan medikal estetik hekimliği idi sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Medikal Estetik ve alternatif tıp alanında birçok çalışmalara imza atıyoruz. Son dönemlerde popüler olan kök hücre yöntemiyle saç ve cilt tedavisi botoks la yüz gençleştirme koltuk altı terlemeleri ve migren tedavisi yapıyoruz. Dolgu uygulamaları, mezoterapiler, saç tedavileri leke tedavileri ve bunun gibi pek çok alanda çalışmalar yapmaktayız. Böyle güzel bir gecede davetimize icabet eden sevdiklerimize arkadaşlarımıza hastalarımıza ve DAĞDER sağlık komisyonu yetkililerine çok teşekkür ederim” dedi.

Dr. Esma Rona Organizasyona ev sahipliği yapan DAĞDER başkanı Yaşar Türk ise Dr.Esma Rona Klinik’inin hayırlı olmasını dilerken sağlığın her alanda önemli olduğunu ifade ederek; “DAĞDER olarak kadının sosyal yaşamdaki yerine ve iş hayatında yaşadığı eşitsizliklere dikkat çekecek birçok etkinliğe imza atıyoruz. Bu manada Dr. Esma Rona tarafından açılan kliniğin galasına ev sahipliği yapmanın ve sizleri ağırlamanın memnuniyeti içerisindeyiz. Ayrıca etkinliklerimizde mor cepken giyerek,  kadınlara uygulanan şiddete dikkat çekmeye ve kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Dr. Esma Rona Klinik’inin açılış galası, Başkan Yaşar Türk’ün medikal estetik doktoru Esma Rona’ya çiçek ve Türk bayrağı hediye etmesi ile misafirlerin eğlenmesi ile devam etti.