DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Kayapa OSB problem çözme teknikleri eğitimi gerçekleştirdi

A+
A-

Kayapa Organize Sanayi Bölgesi (Kayapa OSB) ile Kalite Birliği Derneği (KalBir) tarafından birlikte düzenlenen ve bölgedeki fabrikaların yöneticilerinin katıldığı ‘Problem Çözme Teknikleri’ konulu eğitim semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy, bölge hizmet binası yapımının tamamlanması ve hizmete girmesiyle birlikte üyelere yönelik ilk bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy, “Bölge olarak sürekli gelişme halindeyiz. Faaliyette bulunan firmalarımız çok değerli çalışmalar gerçekleştiriyorlar ve üretimleri, ihracatları istihdamları devamlı artıyor. Biz de Kayapa OSB yönetimi olarak tüm altyapı çalışmalarımıza tamamladık. İdari binamızın da inşaatının bitirilmesiyle birlikte bundan sonra üyelerimize yönelik eğitimler ve bilgilendirme toplantılarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan KalBir Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğur Özdeniz katılımcılara iş yaşamında problem çözme teknikleri ve uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantıda KalBir Başkanı Mustafa Karaman da 2023 Milli Egemenlik ve Kalite Yılı çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ETİKETLER: