DOLAR
32,3373
EURO
34,7963
ALTIN
2.389,24
BIST
10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

MARSİFED’in yeni Başkanı Osman Akın oldu

Marmara ve İç Anadolu İş Dünyası Federasyonu’nun (MARSİFED) 8. Olağan Kurulu BUSİAD evinde gerçekleştirildi. Kurulda yapılan seçimle Osman Akın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

MARSİFED’in yeni Başkanı Osman Akın oldu
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Eski Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya yaptığı konuşmada, 2016 yılından beri sürdürdüğü görev süresince federasyona ve iş dünyasına yaptığı katkılar için yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür etti. Kaya, görev süresi boyunca federasyonun sorunlarını dile getirdiğini ve çözüm önerileri sunduğunu, dernekler ve diğer federasyonlarla işbirliğini geliştirmeye çalıştığını vurguladı.

Divan Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Eski MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya hakkında, “Ramazan Kaya, görevinde çok büyük fedakarlıklar yaptı. Ben şahidim, çaba sarf etti ve başarılı oldu. Sorumluluklarını yerine getirerek en iyi şekilde temsil etti. MARSİFED kurulduğu günden beri bütün federasyonlara örnek olmuştur. Bu örneği Ramazan Başkan’ım da sürdürdü” açıklamalarında bulundu.

Yeni MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın konuşmasında, MARSİFED’i oluşturan 11 önemli derneğe ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. MARSİFED yönetim kurulunda kadın sayımızı yüzde 30’lara ulaştırdık. Çalışacak olan kadınlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. En üst düzeyde bütün yönetim kurulumuzun en iyi şekilde çalışacağına şüphem yok. Sivil toplum kurumlarında artık yeni bir pencere açıklaması gerektiğini düşünüyorum. Bu iki prensip üzerine düşeceğiz; işbirliği ekosistemi ve kaynakların ortak kullanımı. Federasyonumuz ve derneklerimizi daha üst noktaya taşımaya çalışacağız. Dijital bir network ortamını oluşturmak için de büyük bir çaba harcıyoruz. Kaynakların ortak kullanılması ise artık sivil toplumda ortak kaynak bulmak zor. Yönetim kurullarında katkı paylarıyla STK ayakta durmaya çalışıyor. Yeni projelerle MARSİFED’in bütçesini yukarı çekmeye çalışacağız. Paranın olmadığı yerde faaliyet olmuyor. 11 derneğin kaynaklarını ortak kullanmayı hedefliyoruz.” dedi.

2024-2027 MARSİFED Yönetim Kurulu Listesi
Yönetim Kurulu Asil

  1. Osman Akın
  2. Oya Eroğlu
  3. Murat Kaya 4. Kenan Işık
  4. Gürsel Durmuş
  5. İdris Doğrul
  6. Lale Yıldız
  7. Faruk Korun
  8. Şeyda Şençayır
  9. Tolga Papatya
  10. İsmail Süle
  11. Erdinç Acar
  12. Ulaş Entok
  13. Meral Altuntaş
  14. Mustafa Ekici
  15. Sezal Sezer
  16. Hüseyin Zümbülova
  17. Fatih Aksoy
  18. Duygu Yalnızoğlu
  19. Abdurrahman Obut
  20. Zuhal Aslı Saka
  21. Batuhan Eldem