DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Mehmet Önder Mutlu: Yıldırım’da ‘mutlu’ değişime sayılı zaman kaldı

Seçim heyecanı her geçen gün artarken, adayların çalışması da hız kazanıyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sahura kadar vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu, “Yıldırım çaresiz değil, çare biziz, birlikte mutlu, sağlıklı ve güvenli bir Yıldırım’ı kuracağız” dedi.

Mehmet Önder Mutlu: Yıldırım’da ‘mutlu’ değişime sayılı zaman kaldı
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu ve İlçe Başkanı İlhami Gün, Yıldırım Değirmenönü Mahallesi’nde iftarını açarak, ziyaretlerini sürdürdü. İş insanı Halim Öztürk’ün evine misafir olan Mutlu, daha sonra buradan Muş Varto Kaygıntaş Köylüleri Derneği’ni ziyaret etti.


Dernek yönetici ve üyelerinin ilgisiyle karşılaşan Mutlu, hemşehrilerine gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı teşekkür etti. Yıldırım’da sorunların büyüdüğünü ve çözüm beklediğini belirten Mutlu, dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek, onların çalışmalarını hızlandıracak ve her türlü imkana olanak sağlayacak bir dernekler yerleşkesini Yıldırım’da hayata geçireceklerini söyledi. Hemşehrilerine seslenen Mutlu, Yıldırım’ı yaşanabilir bir kente dönüştürmek için desteklerini beklediğini belirtti. “Karapınar çocuklarımız, gençlerimiz için güvenli bir yer olacak ”


Yıldırım’ın son mahallelerinden biri olan Karapınar’ın kaçak yapılaşma ve yetersiz alt yapı hizmetleriyle baş başa bırakıldığını belirten Mutlu, burada altyapı çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. Mutlu, Karapınar’ın çocuklarının, gençlerinin geleceksiz bırakılmayacağını, hep birlikte daha güvenli bir kent inşa edeceklerini belirtti.