Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Meteoroloji’den Bursa’ya sağanak yağış uyarısı

A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa’ya sağanak yağış uyarısı yaptı. Yetkililer şehir genelinde termometrelerin düşüşü sürerken Bursa’da gün içerisinde en yüksek sıcaklık az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte en yüksek 25 derece olacağını açıklarken vatandaşlara  yarından itibaren cuma gününe kadar sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Bursa’ya sağanak yağış geliyor

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde sıcaklık düşüşü sürerken yarından itibaren geçerli olmak üzere flaş yağış uyarısı geldi. Yarın için  yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yer yer etkili olan sağanak yağış ile birlikte Bursa’da en yüksek ölçülen sıcaklık 24 derece olacak.

Yetkililerin perşembe günü tahmini ise sabah saatlerinde Bursa’da sıcaklık düşüşünün devam edip termometrelerin 8 dereceyi göstereceği şeklinde. Şehir genelinde gün içerisinde yüzünü gösteren gök gürültülü sağanak yağış ile birlikte termometreler en yüksek 17 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Haftanın son iş gününde de etkili olan yağışla birlikte sabah saatlerinde termometreler 6 dereceye kadar geriliyor. Gün içerisinde sağanak yağışın da devam edeceği Bursa’da hava sıcaklığı en yüksek 16 derece olacak.

Hafta sonunun ilk gününde ise sabah saatlerinde 5 dereceye kadar gerileyen termometreler gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile yükselişe geçerken, en yüksek 20 dereceyi gösterecek.