DOLAR
32,2126
EURO
34,8008
ALTIN
2.418,54
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Milletvekili Ödünç;Bursa Hepimizin

Milletvekili Ödünç;Bursa Hepimizin
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesi sonrası yürüttüğü “Tatil yok, çalışmaya devam” mottolu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa’yı doğudan batıya, güneyden kuzeye ilçeler bazında gezen Milletvekili Ödünç’ün son durağı Gemlik, Orhangazi ve Yenişehir ilçeleri oldu. Gemlik Kaymakamı Hasan Göç’ü makamında ziyaret eden Milletvekili Ödünç, “Yeşil Bursamızın mavi rengi sahil kentimiz Gemlik için her adımı atmaya, her yokuşu çıkmaya, her engeli aşmaya hazırız. Vatandaşlarımız, AK Parti olarak Gemlik ilçemizi ne kadar önemsediğimizi yerli otomobil fabrikamız TOGG şantiyesini gidip gezerek daha iyi anlayabilir. Gemlik barışın kentidir. Gemlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her anlamda önemsediği ilçemizdir. Biz Bursamızın her ilçesini doğu batı, kuzey güney ayırmaksızın dolaşıyoruz. Her ilçemize ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunulması için çaba harcıyoruz. Bursa hepimizin, biz Milletvekili olarak bölge ayrımı yapmaksızın kentimizin her bölgesi ve konusu ile ilgileniyoruz. Sahada çalışmalarımızda her kesimden insanla bir araya gelerek, Bursa’mızda neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.