DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Milli sporcu Bilal Dural’a destek sözü

Mudanya’nın merkez ve kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, ziyaretleri sırasında babasının ikinci el eşya deposunda çalışan milli kick boksçu Bilal Dural ile karşılaştı.

Milli sporcu Bilal Dural’a destek sözü
A+
A-

2022 yılında 5. İslami Dayanışma Oyunları ve İstanbul’daki 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda milli bayrağımızı göndere çektiren, geçtiğimiz yıl Portekiz’de düzenlenen Büyükler Dünya Şampiyonası’ndan da ikincilikle dönen Dural, Mudanya’da hem ailesine destek olabilmek hem de masraflarını karşılayabilmek için babasının ikinci el eşya dükkanında çalışıyor.

Antrenmanlarını kendi imkanları ile kurduğu spor salonunda yapan Dural, yaz kış Mudanya sahilinde koşup yüzerek kondisyon topluyor. 25 yaşındaki Dural, 54 kilo sıkletinde birincilikler elde etmesine rağmen, destek görememekten şikayetçi.

MUDANYA’DA YENİ SPOCULAR YETİŞECEK

Güzelyalı Yalı Mahallesi ziyaretleri sırasında milli sporcuyla görüşen CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Bilal Dural’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dural’ı başarılarından dolayı tebrik eden Deniz Dalgıç, “Bilal, imkanı olmamasına rağmen, her türlü emeği koyarak, kendi şartlarını zorlayarak büyük başarılar yakalamış. Yaptığı işe emek veriyor ve bunun meyvelerini alıyor, aynı zamanda ülkemizi de gururlandırıyor. Bizim Bilal gibi gençlere çok ihtiyacımız var. Mutlaka onları desteklemeli ve arkalarında durmalıyız. Onlar ülkemizin parlak ve aydınlık yüzleri” dedi.

Bilal Dural’ın bir yandan yaşamını kazanmaya çalışırken aynı zamanda sporuna devam etmesinin büyük fedakarlık istediğine dikkat çeken Dalgıç, Dural’ı özel biri olarak nitelendirdi. Dalgıç, “Bizim özel değerlerimizi desteklememiz, onlarla birlikte bu yolda emek sarf etmemiz gerekir. Biz de bu yolda imkanları artıracağız. Bir sporcu ve eğitimci olarak gençlerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Milli kick boksçu Bilal Dural ise beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunu olduğunu belirterek, “Mudanyalı bir sporcu olarak, Mudanya’daki gençlerin gelişimine katkı sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım” diye konuştu.