DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatı’ndan İftar Sofrası Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı, Ramazan ayı münasebetiyle Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde iftar gecesi düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatı’ndan İftar Sofrası Buluşması
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

İftar programına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,AK Parti İlçe Başkanları, MHP İlçe Başkanları, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da katıldı.

Tekin: “Cumhur İttifakı’na Destek Verin, Bursa’yı Alalım”

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, iftar öncesi yaptığı konuşmada katılımcıları selamlayarak Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Tekin, “Bütün Türk milliyetçilerini Cumhur İttifakı’na destek vermeye, Bursa’da can suyu olmaya davet ediyorum. 17’de 18 yaparak Bursa’yı alalım” dedi.

Gürkan: “Sandıklarımıza Sahip Çıkalım”

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da iftarın ardından yaptığı konuşmada 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mahcup olmadıklarını ve alnının akıyla seçim geçirdiklerini söyledi. Gürkan, “Şimdi de kısmetse 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu birlikteliği inşa etmek için bir araya getirmemiz gerekiyor. Tabii ki seçimler sahada yapılır ama asıl seçim sandıkta kalıyor. Onun için her bir teşkilat mensubumuzdan bir istirhamımız var. Oy kullanmış olduğumuz sandıklarımıza sahip çıkalım” dedi.

Ala: “Cumhur İttifakı Pazarlıkların Değil, Ülke Sevdasının Adıdır”

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da Cumhur İttifakı’nın pazarlıkların değil, ülke sevdasının adı olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları müşterek iradeyle inşa edilmiş ve Türkiye’yi bu kriz coğrafyada istikrar hedeflerine taşımayı amaçlamış sağlam bir ittifakın adıdır” diye konuştu.

Büyükataman: “Cumhur İttifakı’nın Başarısı İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise şunları söyledi: “Istikbale dair umutlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte tazeleyelim. Önümüzdeki 9 gün takdir edersiniz ki çok önemli. 9 gün sonra Türkiye yerel yönetimler vasıtasıyla prangaları Allah’ın izniyle söküp atacak ve adeta şaha kalkacak. Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için hep birlikte çalışacağız.”