DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Mudanya Herkesin Belediyesi Olacak

Mudanya Herkesin Belediyesi Olacak
A+
A-

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “Kurumlar ve vatandaşlarla barışık şekilde çalışıp, sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Mudanya’nın caddelerinde köylerinde halkla içiçe olan Dinçer, Güzelyalı Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret etti. İlçenin sorunlarını tespit ettiklerini söyleyen AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “Zaten sorunlar belli. Ancak, sorun varsa çözüm de var. Çözümü isteyecek ve çözümün peşinde koşacak insanlara ihtiyaç var biz de geldik. Sorunların peşinde koşup çözüm üreteceğiz. Kurumlarla ve vatandaşla barışık herkesin belediyesi olacağız. Merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte yatırımları getireceğiz” dedi.

EN KIYMETLİ ŞEY DOSTLUK

“Eksik kalan meseleleri çözmek için çaba harcayacağız” diyen Dinçer, “En önemli mesele dostluk ortamının, abi kardeş ortamının devam etmesi. Sizleri büyüğüm olarak görüyorum, siz de beni kardeşiniz olarak görün. 24 saat telefonumuz açık olacak her türlü konuda emrinizde koşacağız. Dün de öyleydik, yarın da öyle koşacağız. En kıymetli şey dostluk. Marina ile ilgili çalışma yapıyoruz. Sizlerin de önerileriyle daha güzelini yapacağız” ifadelerini kullandı.