DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Mudanya’da Necati Şimşek aday adayı oldu

Mudanya’da Necati Şimşek aday adayı oldu
A+
A-

Mudanya’nın sevilen iş insanı ve Klas Spor Kulübü Başkanı Necati Şimşek, AK Parti’den Mudanya Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Şimşek, düzenlediği basın toplantısında, “Mudanya’mızın mevcut değerleri ve potansiyeli ile birlikte, yeniden parlayan yıldız şehir olması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Mudanya’mız, Marmara’mızın incisi, tarih ve kültür şehridir. Böylesi güzel bir ilçenin, değerin ehil olmayan ellerde ve yönetimlerle heba olmasına ve adeta, sahipsiz, kendi kaderine terk edilmesine artık, birlikte dur demeliyiz.

Mudanya’mızın, siyasi görüşü, mezhep ve meşrebi, dini inancı ve yaşam tarzı ne olursa olsun, hak ve adaletle, hep birlikte refah, barış, kardeşlik içerisinde, birbirlerine selam veren ve alan, güvenli, gülen, mutlu bir kent haline gelmesi için çalışacağız.

Kentsel sorunlarımızın, trafik, oto park, işsizlik, temizlik, çevre, sosyal yaşam, donatı, spor ve yürüyüş alanları gibi sıkıntılarımızı ivedilikle çözmek için, ortak akılla projeler üretmek ve hayata geçirmek zorundayım.

25 yılda Mudanya’mıza, kendi imkan ve bütçemizle kimseden sponsorluk ve yardım alamadan yaptığımız, sıradan projelerden bazıları şunlardır:

  • Mudanya kent merkezi ve bazı köylerimize 4110 fidan diktik.
  • Mudanya Devlet hastanemize 240.000 TL. tibbi yardım yaptık.
  • Her yıl, ihtiyaç sahibi 25 öğrenciye erzak yardımı yaptık.
  • Her yıl, ihtiyaç sahibi aileye Ramazan yardımı yaptık.
  • Engelli vatandaşlarımıza 4 yıl ücretsiz “sportif ve psikolojik yardım” sağladık.
  • Engelli 4 vatandaşımıza tekerlekli sandalye ve yaşamlarını kolaylaştırıcı engelli materyali verdik.
  • “Sessiz kullara ses ol projemizle” sokak hayvanlarına 6 adet kulübe yaptık.
  • “Kan ver can ver” projemizle 125 vatandaşımıza kan bağışı yaptık.
  • Van ve 11 ilimizde meydana gelen depremde “Bir kamyon ayni yardım ve 10.000 nakdi yardım” yaptık.
  • Mudanya’mızın çeşitli okullarına her yıl takvimi geldiğinde 2.000 adet kitap bağışı yaptık.
  • Uyuşturucu madde, alkol ve sigaraya hayır projemizle farkındalık oluşturduk.
  • Dünya su günü, Dünya çevre günü, Dünya gida günü, dünya Obezite günü gibi sosyal farkındalık projeleri gerçekleştirdik.
  • Mazlum ülke ve milletlere ses ol projemizle yardımlar yaptık.
  • Yerli Malı ve tutum haftası “inadına yerli malı, inadına yerli üretim” projemizle yerli üretimi destekledik.

Bu projeleri, sizlerle birlikte, devletin gücünü arkamıza alarak, Mudanya’mıza yapacağımız büyük projelerin göstergesi olarak görüyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi hep birlikte Mudanya’mızı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.

AK Partimizin ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu, “halka efendilik yok hizmetkarlık var” “halkı yaşat ki, devlet yaşasın” felsefesi ile ve hareketle, Büyükşehir Belediyemizle birlikte durmadan, yorulmadan, hiç bir olumsuzluğa aldırmadan enerjimizi Mudanya’mızın her anlamda gelişmesine harcayacağız.

Kıymetli Mudanya Hemşerilerim son olarak, Allah’ih izni ve Lütfu, genel merkezimizin takdiri ve sizlerin teveccühü ile Mudanya Belediye Başkanlığı, aday adaylığımı ilan ediyorum

“Yeni Mudanya, Yeniden Mudanya için el ele” sloganıyla açıklamasını sonlandırdı.