DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

MÜSİAD KAN BAĞIŞINA ÖNCÜLÜK ETTİ

MÜSİAD KAN BAĞIŞINA ÖNCÜLÜK ETTİ
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte kan bağışı kampanyası başlattı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kan vererek can kurtarabilirsiniz’ sloganıyla başlattıkları kampanya için Heykel Bursa Kan Merkezi’nde bir araya geldi.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin ihtiyaç olan her noktada elinden geldiğince yer almaya çalıştığını ifade eden MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “Özellikle son 6 aylık bu salgın hastalık döneminde ülkemizdeki kan stoklarının azaldığı hepimizin malumu. Biz de bir sivil toplum kuruluşu olarak buna kayıtsız kalamazdık. Ülkemizin en önemli kurumlarından biri olan Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası başlatalım istedik. Üyelerimizle birlikte bu kampanyada yer alıyoruz. Bizim organizasyonumuz 2 gün sürecek ancak vatandaşlarımız her zaman gelip kan verebilirler. Kendilerini bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi’ne katkılarından dolayı teşekkür eden Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay da, “Tüm dünya gibi biz de ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu anlamda yapılan tüm etkinlikler çok anlamlı ve hepsi ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya katkı koymaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Kızılay Bursa Kan Merkezi Müdürü Dr. Orhan Eminlatif de her iki kuruma da bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay kan vererek, kampanyayı başlatmış oldu.