DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Mustafa Dündar, 2 haftada 9 bin öğrenciyle buluştu

Mustafa Dündar, 2 haftada 9 bin öğrenciyle buluştu
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2 haftada 11 okulda toplam 9 bin 662 öğrenci ve 656 öğretmenle buluştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasının ardından her gün farklı bir okulu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bu ziyaretler sonucunda toplamda 9 bin 662 öğrenci ve 656 öğretmenle buluşan Başkan Dündar, okullara yaptığı ziyaretlerle eğitim alanındaki katkılarına bir yenisini ekledi.

Başkan Dündar, daha önce gerçekleştirdiği eğitim projeleri ile dikkat çekmiş ve eğitim alanında önemli çalışmalara imza atmıştı. Bu kez yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ve öğretmenlere moral vermek ve destek olmak amacıyla okulları ziyaret etti. İki hafta boyunca her gün farklı bir okulda öğrencilerle buluşan Dündar, toplamda 9 bin 662 öğrenciye ulaştı.

Başkan Dündar’ın okul ziyaretlerine Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer de katıldı. Ziyaret edilen okullar arasında Nursel Çağlar Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi, Kırcılar Anadolu Lisesi, Şehit Samet Saraç Anadolu Lisesi, Malcılar Anadolu Lisesi, Şehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Kız Lisesi ve Bursa Anadolu Erkek Lisesi gibi önemli okullar bulunuyordu.

Başkan Dündar, okulları ziyaret ederek öğrencilere hitap etti ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere, teknolojiyi iyi kullanmaları, bilgi kirliliğinden uzak durmaları ve önce insan olmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca lise son sınıf öğrencilerine 2 bin 500 adet üniversiteye hazırlık yardımcı kitap seti hediye etti.