DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Mustafa Dündar Bursa Anadolu Kız Lisesi’ni ziyaret etti

Mustafa Dündar Bursa Anadolu Kız Lisesi’ni ziyaret etti
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki 254 okula verdikleri destekle eğitimin kalitesini yükselttiklerini belirtti.

Bursa’nın köklü okullarından Bursa Anadolu Kız Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Dündar, ilim yuvaları olan okulların ihtiyaçları noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Osmangazi İlçe Kaymakamı Ali Partal ile birlikte ziyaret ettiği tarihi okulda öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Dündar, ilçedeki her okulda bir izlerinin bulunduğunu ifade etti.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, “Okullarımıza sahip çıkıyoruz. Osmangazi ilçesindeki her okulumuzda mutlaka bir çivimiz, bir hizmetimiz ve katkımız vardır. Bunun yanında öğrencilerimize de malzeme ve yardımcı kitap konusunda, bilgi evleri ve kütüphane hizmetlerimiz ile katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın en iyi şartlarda öğrenim görmesi için destek veriyoruz. Her zaman onların yanındayız. Sizlere düşen görev planlı ve programlı bir şekilde çalışmak.
Zamanı en iyi şekilde siz yönetin. Kendiniz yönetirseniz başarıya ulaşırsınız. Biz büyük bir aileyiz. Bu birlikteliği yakaladığımız zaman önümüzde hiçbir engel duramaz. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Dündar, Bursa Anadolu Kız Lisesi öğrencilerine Kaymakam Partal ile birlikte TYT üniversiteye hazırlık yardımcı kitap seti hediye ederken, okulda antika eşyaların sergilendiği müzeyi de inceledi.