DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Mustafa Sarıgül Adıyaman'a gidiyor

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, partisinin 19 Şubat'ta gerçekleştireceği Adıyaman il kongresi için bu şehre gidecek.ADIYAMAN (İGFA) - Türkiye Değişim Partisi Kurucu Üyesi ve Kadın Koll

Giriş: 15.02.2021 16:08
Paylaş
Mustafa Sarıgül Adıyaman'a gidiyor

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, partisinin 19 Şubat'ta gerçekleştireceği Adıyaman il kongresi için bu şehre gidecek.

ADIYAMAN (İGFA) - Türkiye Değişim Partisi Kurucu Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Adıyaman İl Başkanı Mustafa Fırat ve beraberindeki heyet ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Canan Ceylan, 19 Şubat Cuma günü Adıyaman'da gerçekleştirilecek olan kongreye Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün de katılacağını söyledi.


Adıyaman Gazeteciler Başkanı Zeki Dişkaya ise, kendi şehirlerinden bir ismin kadın kolları genel başkanı olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

Yorumlar

Haber Arama