DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Mustafakemalpaşa’da Memleket Partisi’nden görkemli açılış

Mustafakemalpaşa’da Memleket Partisi’nden görkemli açılış
A+
A-

Memleket Partisi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Memleket Partisi Bursa Teşkilatı’nın yeni durağı Mustafakemalpaşa oldu. 28. Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayları Özcan Özel (Yalova Milletvekili), Ruşen Sever, Deren Pakize Karakaya, Ahmet Atalay, Cevdet Şen, Alp Gümüş, Zeynep Gökmen, Umar Batınay Ereğilmez, Ali Kağanaslanoğlu, Berkay Desobalı ile beraber ilçeye ziyaret gerçekleştiren partililerin ilk durağı Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği oldu. Memleket Partisi temsilcileri, dernek Başkanı İlham Ökdem ve üye muhtarlarla bir araya gelerek, bölge halkının sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu.

Uludağ Gazetesi

Vatandaştan yoğun ilgi

Muhtarları ziyaret ettikten sonra Mustafakemalpaşa’da kurulan pazarda esnafla bir araya gelen partililere, vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Memleket Partisi’nin hedeflerini ve projelerini ilçe sakinlerine anlatan milletvekili adayları, Genel Başkan Muharrem İnce’nin selamını ileterek, seçimlerde destek istedi.

Uludağ Gazetesi

Mustafakemalpaşa’da görkemli açılış

Pazar ziyaretinin ardından Mustafakemalpaşa İlçe Seçim Ofisine gelen partililer, burada görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Yalova Milletvekili Özcan Özel, Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Ümit Akkuş, Milletvekili Ruşen Sever ve İlçe Başkanı Erhan Acet’in kurdelesini kestiği açılışın ardından kürsü konuşmalarına geçildi. Selamlama konuşmasını İlçe Başkanı Erhan Acet gerçekleştirirken, milletvekili adayları sırasıyla kürsüye gelerek kendisini tanıttı.

Uludağ Gazetesi

BAL-GÖÇ’te sıcak karşılama

Açılış sonrası BAL-GÖÇ Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Memleket Partisi Bursa Teşkilatı, Başkan Hüseyin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Sıcak bir karşılama ile karşılaşan milletvekili adaylarının kendilerini tanıtması ile başlayan ziyarette, Mustafakemalpaşa’da yaşayan Balkan göçmenlerinin sorunları ve beklentileri konuşuldu, çözüm önerileri sunuldu.

Uludağ Gazetesi