DOLAR
32,3243
EURO
34,7527
ALTIN
2.392,58
BIST
10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

MUSTAFAKEMALPAŞA’NIN MARKASI TATLITOP BASKETBOL ŞENLİKLERİ BAŞLADI

MUSTAFAKEMALPAŞA’NIN MARKASI TATLITOP BASKETBOL ŞENLİKLERİ BAŞLADI
A+
A-

31. Tatlıtop Şenlikleri Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın hava atışıyla start verdi. ‘’Sokak basketbolu, sporun en temel ve özgür ifadesidir.’’ Vurgusu yapan Başkan Kanar, 31. Kez bu heyecana ortak olmaktan gururluyuz. dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesinin 31 yıldır ev sahipliği yaptığı etkinlik ilçenin merkezi konumunda bulunan Adnan Menderes Meydanı’nda her yaştan sporseverin katılımıyla rekor sayıya ulaştı.

31. Geleneneksel Tatlıtop Basketbol Şenliğinde; Masterler  4 takım, Starlar 6 takım, Yıldız Erkekler 4 Takım, Küçük Erkek 4 Takım, Minik Erkek 8 Takım, Midi Kızlar 4 Takım, Minik Kızlar 6 Takım, Küçük Kızlar 9 Takım, Yıldız Kızlar 5 Takım, Genç Kızlar 3 Takım toplam 53 Takım,10 farklı kategoride Adnan Menderes Meydanı’nda 17 Eylül’e kadar ter dökecek.

Başkan Kanar, ‘’ 31 yıldır bu kültüre ortak olmanın gururu içerisindeyiz. Sokak basketbolu sporun en temel ve özgür ifadesidir. Sokaklarda parklarda basketbolun ruhunu ve heyecanını barındırır. Çocukluğumuzun, gençliğimiz hatıralarını taşıyan bu şenlik sadece benim değil koca bir neslin heyecanla beklediği bir organizasyon.

Sporun ve sanatın kenti Mustafakemalpaşa’da 33 yıldır atıl durumda olan gençlik merkezimize can verdik ve spor ve sanatı içerisinde barındıracak dev bir kompleks haline getirdik. Bu sayede binlerce öğrenci hem sanatla eğlenirken, spor kültürünü tüm derinlikleriyle öğrenecek. İlçemizden milli yüzlerce sporcu çıkarmak dileğiyle… Mustafakemalpaşa’nın markası olan Tatlıtop basketbol şenliklerinde ter dökecek tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.