DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Nihat Yeşiltaş, Seçim Öncesi Vizyonlarını Açıkladı: Umut Dolu Bir Kent Hedefi

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Uludağ Gazetesi’ne konuk oldu. Seçim öncesindeki çalışmalardan bahseden Yeşiltaş yapılması gerekn projelerden ve anket çalışmalarından bahsetti.

Nihat Yeşiltaş, Seçim Öncesi Vizyonlarını Açıkladı: Umut Dolu Bir Kent Hedefi

Taha TÜTÜNCÜ

Bursa’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, kentin geleceğine dair planlarını ve seçim öncesi stratejilerini açıkladı. Yeşiltaş, yapılan anketlerde önde olduklarını belirterek, seçimlerdeki umutlarını dile getirdi.
Seçimlerdeki rakiplerin adaylarını sürekli değiştirdiğini ve kendilerinin ise anketlerde önde olduklarını ifade eden Yeşiltaş, bu durumun kendileri için bir avantaj olduğunu vurguladı. Adaylar konusunda titizlikle değerlendirme yapıldığını ve en uygun adaylarla seçime gireceklerini belirtti.
Bursa’nın en büyük beş sorununu trafik, hava kirliliği, kentsel dönüşüm, su sorunu ve gıda sorunu olarak sıralayan Yeşiltaş, bu konularda somut çözüm planları hazırladıklarını ve gelecekteki olası sorunları da göz önünde bulundurduklarını dile getirdi.


Sorunların çözümü için gerekli kaynakların mevcut olduğunu belirten Yeşiltaş, paranın doğru yönetilmesiyle ekonomik sorunların aşılacağını, kentin kaynaklarının etkin kullanımıyla her türlü sorunun üstesinden gelinebileceğini vurguladı.
Sivil toplum kuruluşlarına (STK) verdiği önemi vurgulayan Yeşiltaş, kentin büyük bir kesiminin geçim sıkıntısı çektiğini ve bunun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Yoksul kesimlerin, işçilerin ve emeklilerin yanında olacaklarını ve onların sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti.
Son olarak Bursalılara seslenen Yeşiltaş, eğer seçildikleri takdirde tüm Bursalılara eşit ve adil hizmet götüreceklerini, kentte yaşayan herkesin umutla güne başlayabileceği bir ortam yaratmayı hedeflediklerini vurguladı. Sabahları umutla işe gidilen, trafik ve kirlilik gibi sorunların olmadığı bir kent vizyonuyla ilerleyeceklerini ve herkesin gülerek yaşayacağı bir ortam sağlamayı amaçladıklarını belirtti.