DOLAR
33,9519
EURO
37,7933
ALTIN
2.818,08
BIST
9.666,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
24°C

Nilüfer Belediyesi’nden 1350 öğrenciye kırtasiye desteği

Nilüfer Belediyesi’nden 1350 öğrenciye kırtasiye desteği
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan hemen önce, 1350 ihtiyaç sahibi öğrenciye çanta ve kırtasiye seti armağan etti.

Nilüfer Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi çok sayıda öğrenciye destek oluyor. Nilüfer’de ikamet eden ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören ihtiyaç çocuklara çanta ve kırtasiye seti hediye eden Nilüfer Belediyesi böylece yeni dönem öncesinde, öğrencilerin okuldaki temel ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Nilüfer Belediyesi, her yıl düzenli olarak yaptığı kırtasiye desteği kampanyasıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Bu yıl toplamda bin 350 ilk ve ortaokulda öğrenim gören öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye eden Nilüfer Belediyesi, bir nebze de olsa ailelere destek sağlamış oluyor.