DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Nilüfer Ramazan Sokağı’nda müzik dolu gece

Nilüfer’de Ramazan akşamları, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı etkinlikleriyle renklenmeye devam ediyor. Etkinliklerin son konuğu ise Türk müziğinin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü oldu. Meydanı dolduran vatandaşlar, grubun unutulmaz şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadı.

Giriş: 07.03.2026 16:18
Paylaş
Nilüfer Ramazan Sokağı’nda müzik dolu gece

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı etkinlikleri, konserlerden kültürel buluşmalara kadar birçok programla ilçe sakinlerini bir araya getiriyor. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma atmosferini yaşatan etkinlikler, her akşam yoğun ilgi görüyor.

Etkinlik kapsamında sahne alan Ezginin Günlüğü, yıllardır hafızalarda yer eden şarkılarını Nilüferliler için seslendirdi. “Eksik Bir Şey”, “Düşler Sokağı”, “Ebruli” ve “Hişt” gibi sevilen eserler meydanı dolduran kalabalık tarafından hep birlikte söylendi.

Konseri Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir de vatandaşlarla birlikte izledi. Başkan Özdemir, konser sonunda sahneye çıkarak sanatçılara çiçek takdim etti ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapan Özdemir, Ramazan Sokağı’ndaki etkinliklerin ay boyunca devam edeceğini belirterek vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya davet etti.


Yorumlar

Haber Arama