DOLAR
32,2693
EURO
34,8132
ALTIN
2.454,86
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

Nilüfer’de çiftçilerin ürünleri anında tartılıyor

Nilüfer’de çiftçilerin ürünleri anında tartılıyor
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, kırsal bölgelerdeki çiftçilere verdiği destekle onların sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Çaylı Mahallesi’nde çiftçilerin ürünlerini tartmak için ihtiyaç duydukları kantar kuruldu. 16 metre uzunluğunda ve 80 ton yük tartma kapasitesine sahip kantar, Çaylı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin kontrolünde çiftçinin hizmetine sunuldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kantarın sadece Çaylı Mahallesi’ne değil, başta Konaklı olmak üzere çevredeki diğer yerleşim yerlerine de hizmet verdiğini belirterek, “Bu kantar, çiftçilerimizin ürünlerini tartmak için ihtiyaç duydukları önemli bir hizmet. Çiftçimizin üretime devam edebilmesi için onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çiftçiler ise, yeni kantar sayesinde ürünlerini tartmak için özel firmalardan destek almak zorunda kalmadıklarını belirterek, Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.