DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

NİLÜFER'DE KAÇAĞA GEÇİT YOK

Kaçakla mücadelede taviz vermeyen Nilüfer Belediyesi, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. Ekipler bir gün içinde 3 kaçak yapıyı yerle bir etti. Düzenli kentleşmede örnek gösterilen N

Giriş: 23.06.2023 10:07
Paylaş
NİLÜFER'DE KAÇAĞA GEÇİT YOK

Kaçakla mücadelede taviz vermeyen Nilüfer Belediyesi, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. Ekipler bir gün içinde 3 kaçak yapıyı yerle bir etti.

Düzenli kentleşmede örnek gösterilen Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Nilüfer Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilen kaçak yapılar, birer birer yıkılıyor. Nilüfer’de yıkım ekiplerinin listesinde bugün 3 kaçak yapı vardı.

Alaaddinbey Mahallesi’nde biri 500, diğeri 2 bin metrekare tarım alanı üzerine inşa edilen iki ticari yapı ile Hasanağa’da 650 metrekare arsa üzerine yapılan bina, güvenlik önlemleri altında ekipler tarafından yıkıldı. Üç yapı için de daha önce yıkım kararı alınmıştı, ancak yürütmeyi durdurma kararı nedeniyle kaçak yapıları yıkmak için bölgeye giden ekipler yıkımları gerçekleştiremeden dönmüştü. Kaçak yapılar konusunda kararlı davranan Nilüfer Belediyesi bu defa üç yapının yıkımını da gerçekleştirdi.
Nilüfer Belediyesi ekipleri bir gün önce de Fadıllı Mahallesi’nde tarım alanı içine yapılan lüks
kaçak binayı yıktı.

Yorumlar

Haber Arama