DOLAR
32,3793
EURO
34,6542
ALTIN
2.395,33
BIST
10.057,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Nilüfer’de Şadi Özdemir dönemi

Yerel seçimlerde yüzde 59,66 oy oranıyla Nilüfer Belediye Başkanlığı’na seçilen Şadi Özdemir mazbatasını aldı.

Nilüfer’de Şadi Özdemir dönemi
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in mazbata töreni Nilüfer Nikah Evi Yakut Salonu’nda gerçekleştirildi. Mazabata törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekillerinden Kayıhan Pala, Hasan Öztürk ve Nilüferli vatandaşlar katılım sağladı.

Mazbata töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Nilüfer sevginin, saygının, dayanışmanın kentidir. Nilüfer’in belediye başkanı olmamın benim için anlamı çok büyük. Çok uzun zamandan beri yakınında olduğum, yanında olduğum bir belediye burası. Bu kent çok güzel bir markalaşma süreci yaşadı. Kurulduğu günden bugüne çok hızlı kentleşti. Yirmi koca yılını veren sevgili Turgay Erdem başkanımıza bu marka kent yolculuğuna yapmış oldukları büyük katkılardan dolayı öncelikle çok  teşekkür ediyoruz. Çünkü gerçekten bu kent yaşanabilir ise, bu kentte herkes yaşamak istiyorsa, herkes bunun yarattığı değerlerden yararlanmak istiyorsa ve hepimiz bu kentte mutluysak, huzurluysak, güvenliysek bunların ana sebebi başkanlarımızdır.  Meclis grubu arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu çıkardıkları çıtayı çok daha yukarıya çıkaracağız.”dedi.


Güneşli Günler Göreceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Beş yıl boyunca Nilüferli’ye hizmet etmeye geliyoruz. Bu bilinçteyiz.  Her yerde her zaman söylediğimiz gibi biz toplumun çıkarlarını düşüneceğiz. Tamamen kentin değerlerini, kentliyle paylaşacağız. Kentin sorunlarını ortadan kaldırmak için el ele verip, omuz omuza verip, meclis üyelerimizle örgüt paydaşlarımızla birlikte yürüteceğiz. Bunun da sözünü buradan bir kez daha vermiş olayım. İnancımız var, gücümüz var, azmimiz var, umudumuz var, enerjimiz var arkadaşlar. O yüzden diyoruz ki güzel günler göreceğiz çocuklar. güneşli, güzel günler. Motorları, maviliklere süreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Değerli katılımcılar, bugün burada bir araya gelmemizin sebebi, uzun süren bir mücadeleden sonra elde ettiğimiz zaferi kutlamaktır.  Her birinize teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte gösterdiğiniz destek ve çaba, bizim için son derece değerliydi.Belediye başkan adaylarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Onlar, gerçekten büyük bir mücadele verdi ve biz onları artık belediye başkanları olarak görüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu başarıyı elde edeceğiz.Yapacak çok işimiz var ve bu işleri başarmak için birlikte çalışacağız. Herkesin emeğine saygı duyuyorum ve minnettarım. Mazbatamızı henüz almadık, ancak yakın zamanda alacağımızı umuyoruz. Ardından, planlarımızı ve hedeflerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Bursa’nın geleceği için büyük projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirmek için birlikte çalışacağız ve Bursalıların yaşam kalitesini artırmak için elimizden geleni yapacağız.Yeniden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Hep birlikte Bursa için çalışacağız ve başaracağız. Sağ olun, var olun.” dedi.