DOLAR
32,7919
EURO
35,2795
ALTIN
2.467,86
BIST
10.636,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Açık
32°C

Nilüferli minikler yıl sonu gösterileriyle büyüledi

Nilüferli minikler yıl sonu gösterileriyle büyüledi
A+
A-

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Burak Berk ve Çamlıca kreşlerinde mezuniyet coşkusu yaşandı. Minikler, hazırladıkları renkli gösterilerle ailelerini gururlandırırken, keplerini atarak ilk mezuniyetlerini büyük bir sevinçle kutladılar.

Nilüfer Belediyesi’nin araştırma, keşfetme, üretme, sorgulama ve paylaşmaya dayalı eğitim modeliyle çağdaş ve nitelikli okul öncesi eğitim hizmeti sunan Burak Berk ve Çamlıca kreşlerinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Alt sınıflardaki öğrenciler sınıf atlamanın mutluluğunu yaşarken, 6 yaş grubundaki çocuklar ise ilk mezuniyetlerinin heyecanını yaşadılar.

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi ve Nilüfer Belediyesi Çamlıca Kreşi’ndeki öğrenciler, başarıyla geçen eğitim dönemini hazırladıkları renkli yıl sonu gösterisiyle taçlandırdılar. Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirilen törene, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Okan Şahin ve Emre Karagöz ile Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir de katılarak miniklerin heyecanına ortak oldular.

Minik öğrenciler, hazırladıkları halk oyunları, dans ve müzik gösterileriyle ailelerine büyük mutluluk yaşattılar. Öğrencilerin yıl boyunca büyük emekle hazırladığı birbirinden renkli gösteriler, sahnede onları izleyen ailelerini hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.

Büyük beğeniyle izlenen gösterilerin sonunda, isimleri okunarak sahneye çıkan 6 yaş grubu öğrencileri mezuniyet belgelerini öğretmenlerinin ellerinden aldılar. Keplerini sahnede fırlatarak ilk mezuniyetlerinin coşkusunu yaşayan minikler, kreşlerinden mezun olmanın ve yeni bir eğitim hayatına başlamanın mutluluğunu yaşadılar.