DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Olurderespor ve Akbayırspor, Cağ Kebap Futbol Ligi’nde final için mücadele edecek

A+
A-

Bursa Erzurum Olur İlçesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Cağ Kebap Futbol Ligi’nde nefes kesen yarı final mücadeleleri tamamlandı.

Akbayırspor’un etkileyici performansıyla Ormanağzıspor’u 8-1 mağlup ettiği yarı finalde, Olurderespor da Olgunspor’u 4-2 yenerek finale yükseldi. Heyecan dolu final öncesi, 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan 3.lük maçında Olgunspor ve Ormanağzıspor karşı karşıya gelecek. Komite başkanları Engin Özdeniz ve Erdal Olgun, tüm spor severleri bu muhteşem finali kaçırmamaya davet etti.

Finala yükselen takımlar olan Olurderespor ve Akbayırspor, büyük bir heyecanla beklenen final mücadelesine çıkacaklar. Erzurum Olurlular Derneği Başkanı Fevzinur Dündar, tüm takımlara teşekkür ederek finale kalanlara başarılar diledi.

Bu muazzam ligde dikkat çeken isimlerden biri olan Enes Ağgül, attığı 17 golle gol kralı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Lig boyunca gösterdiği performansla takımına büyük katkı sağlayan Ağgül, finalde de gösterisi sürdürmeye hazırlanıyor. Akbayırspor ve Ormanağzıspor’un genç yetenekleri Enes Ağgül ve Mehmet Ömer Habip Aslan, kuzenlik bağlarını sahada başarıyla temsil ederek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Her iki takımın centilmenlik içinde birbirine tebriklerini ilettiği özel anlardan biri, saha içinde çekilen fotoğraflar oldu. Özellikle Akbayırspor’un coşkulu taraftarları, renkli pankartlarıyla turnuvaya ayrı bir atmosfer kattılar.

Bursa Erzurum Olur İlçesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Cağ Kebap Futbol Ligi, futbolseverleri heyecanlandırmaya ve dostluğu pekiştirmeye devam ediyor.