DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Osmangazi’de birimler arası futbol turnuvası heyecanı

Osmangazi’de birimler arası futbol turnuvası heyecanı
A+
A-

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Birimler Arası Futbol Turnuvası için takımlar sahaya indi. Bu yıl ki turnuvada 17 takım yer alırken, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Altınova Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın açılış maçı Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Güvenlik Hizmetleri arasında yapıldı. Başlama vuruşunu Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler’in yaptığı karşılaşmada, Destek Hizmetleri Müdürlüğü rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Günün bir diğer maçında ise Özel Kalem Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Özel Kalem Müdürlüğü 5-2’lik skorla kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.  

Grup maçları sonunda A ve B gurubunu ilk 3, C gurubunu ise ilk 2 içerisinde bitirecek olan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının ardından finale çıkacak iki takım, turnuvayı şampiyon olabilmek için ter dökecek.