DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osmangazi’de Cumhuriyet coşkusu sahaya taşındı

Cumhuriyet’in 102’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yıldızlar Kupası Futbol Turnuvası”, genç sporcuların coşkulu mücadelesine sahne oldu. Osmangazi Belediyesi’nin Altınova Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği turnuvada, 2015 ve 2016 doğumlu sporculardan oluşan 20 takım Cumhuriyet coşkusunu sahaya yansıttı.

Giriş: 01.11.2025 19:58
Paylaş
Osmangazi’de Cumhuriyet coşkusu sahaya taşındı

Toplam 400 genç futbolcu, centilmenlik ve dostluk içinde mücadele ederek izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Turnuvada 2015 doğumlular kategorisinde Bursaspor birinci, Millet Göçmen Spor Kulübü ikinci, Elmasbahçeler Spor Kulübü üçüncü, Küçükbalıklı Başak Spor Kulübü ise dördüncü oldu. 2016 doğumlular kategorisinde ise Bursaspor birincilik kürsüsüne çıkarken, Gemlik Altınayak Spor Kulübü ikinci, Küçükbalıklı Başak Spor Kulübü üçüncü, Altınova Spor Kulübü dördüncü sırayı elde etti.

Genç yeteneklerin heyecanına ortak olan Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yıldızlar Kupası Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarımızın sahadaki azmi, centilmenliği ve mücadele gücüyle Cumhuriyetimizin enerjisini bir kez daha hissettik. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Müsabakaların ardından sporculara kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan’ın yanı sıra Bursaspor Altyapı Genel Koordinatörü Mesut Ünal, Bursaspor Basketbol İdari Menajeri Erkan Sağlık, Altyapı Scout Antrenörü Yılmaz Burul, Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ersel Nallar ve Kemerçeşme Mahalle Muhtarı Sedat Topaloğlu takdim etti.

Büyük mutluluk yaşayan genç sporcular ve aileleri, kendilerini böyle anlamlı bir etkinlikte buluşturan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.


Yorumlar

Haber Arama