Yarı final maçını halkla birlikte izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, "Finalde Almanya ile karşı karşıya gelerek, uzun yıllardır özlemini duyduğumuz Avrupa şampiyonluğuna ulaşacağız. 12 Dev Adam, sahada muazzam bir mücadele sergiliyor. Tüm Türkiye tek yürek olmuş durumda. Biz de Soğukkuyu Parkı'nda kurduğumuz dev ekranda milli maçı izleyerek coşkuyu doyasıya yaşadık. Final maçında A Milli Erkek Basketbol Takımımıza gönülden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Maçı dev ekranda büyük bir dikkatle takip eden vatandaşlar, kendilerine bu fırsatı sunan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a şükranlarını sundu.
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 14 Eylül Pazar günü Almanya ile yapacağı final karşılaşması, Osmangazi Meydanı'na yerleştirilen dev ekranda yayınlanacak.






Yorumlar